Nordic Medtest lanserar nu en Youtube kanal med videoklipp från verksamheten. Genom kanalen kan Nordic Medtest visa upp olika testprojekt som pågår i verksamheten men också dela med sig av deras kunskap inom test och kvalitetssäkring genom kortare filmer.

”Fler och fler använder sig av videoklipp i sin kommunikation och vi vet att vi gör mycket intressant som vi gärna delar med oss av även på detta sätt”, säger Sara Leion, kommunikationsansvarig på Nordic Medtest.

Tanken är att kanalen ska samla videoklipp om de olika projekten men ska också kunna användas för att filma korta föreläsningar för att sprida kunskap om test och kvalitetssäkring.

”Vi har många kompetenta medarbetare som är erkända experter och duktiga föreläsare. Detta är ett bra sätt att visa på vår breda kompetens och förmedla våra tankar och erfarenheter”, fortsätter Sara Leion.

Först ut i kanalen är ett klipp med medarbetaren Frank Grundin som berättar om Nordic Medtest deltagande i U-testprojektet och det spännande arbete som nu pågår i Nordic Medtestlabbet.

Här finner du Nordic Medtests Youtubekanal.