Vi behöver bli fler. Så nu har du chansen att söka jobb som teknisk testare och få arbeta på Värmlands roligaste arbetsplats.

Är du en erfaren testare med kompetens och erfarenhet inom teknik och mjukvaruutveckling som söker nya utmaningar? Vill du dessutom bidra till högre kvalitet inom vård och omsorg? Då ska du läsa vidare!

Nordic Medtest utför testning och kvalitetssäkring av e-tjänster och IT-infrastruktur inom vård och omsorg. Vi är öppet för alla aktörer så som myndigheter, landsting, kommuner, privata vårdgivare, leverantörer och innovatörer. Verksamheten tillhör idag Landstinget i Värmland men planer finns att i närtid övergå till ett offentligt bolag med brett nationellt ägande.

Nordic Medtest tillhandahåller testrelaterade tjänster i alla faser under IT-tjänsters och IT-produkters livscykler. Exempel på tjänsteområden är användbarhet, testledning, certifiering, testmiljö, testdata, utvecklingsstöd och expertrådgivning.
Vi sysselsätter idag cirka 30 personer och verksamheten fortsätter att expandera. Därför är vi nu i behov av att utöka vårt team med ytterligare en teknisk testare.

Arbetsbeskrivning
Som Teknisk testare arbetar du i våra projekt och uppdrag med testning och testautomatisering. Du jobbar också aktivt med förbättringar, effektiviseringar och utveckling av våra test-metoder och testmodeller.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

• Mer än 5 års erfarenhet av testning
• Mångårig erfarenhet av mjukvaruutveckling
• Erfarenhet av Webservices (SOAP/REST) och XML
• Förmåga att snabbt sätta sig in i nya områden, nya situationer och problemställningar
• Erfarenhet av att jobba nära kunder med hög grad av affärsmässighet
• Stor social kompetens, drivs av hög servicegrad samt har ett starkt engagemang för arbetet
• Universitetsutbildning, högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande, inom IT, data eller systemvetenskap
Meriterande är:
• Erfarenhet av agila projektmetoder
• Erfarenhet från tekniskt arbete med IT system för vård och omsorg.
• Erfarenhet från nationell infrastruktur och nationella e-tjänster inom vård och omsorg
• Erfarenhet från hårdvarunära programmering

För att lyckas i tjänsten ska du vara analytisk, lyhörd och drivande. Som person har du god samarbetsförmåga och initiativkraft. Du är flexibel, jobbar strukturerat och med ett stort an-svarstagande för uppgiften. Du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder och dina kollegor, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:   Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2016-08-14

Ansökan görs via Offentliga jobb