Under januari börjar Ulf Lidberg på Nordic Medtest. Han kommer närmast från Compare där han arbetat som projektledare under många år och var tidigt delaktig i Nordic Medtests framväxt.

Ulf Lidberg

”Ulf kommer med sin erfarenhet att kunna bidra starkt till vår fortsatta utveckling, främst inom utveckling av vårt ledningssystem och vårt kommunikationsarbete. Han har varit engagerad i förberedelserna till vårt ursprungsprojekt och sen dess alltid varit en supporter av verksamheten, vilket gör det extra kul att han nu kommer på plats ”på riktigt”, säger Peter Furster, VD på Nordic Medtest.

Under 11 år har Ulf varit anställd på Compare i Karlstad och har under den tiden varit projektledare för ett flertal projekt. Han var i ett tidigt skede involverad i de idéer och aktiviteter som ledde till att projektet Nordic Medtest etablerades.

”Det är väldigt spännande att få komma in och arbeta på Nordic Medtest som jag har fått följa i så många år ända från de ganska vaga idéer som fanns för många år sedan. Det är roligt att se att det nu är en framgångsrik verksamhet som växer och som ligger helt rätt i tiden” , säger Ulf Lidberg.

Ulf har tidigare även arbetat på flera ledande positioner inom telecombranschen men har också en tidig bakgrund som programmerare. Han är en passionerad utförsåkare och ägnar fritiden åt föreningsengagemang som bland annat ordförande i Värmlands skidförbund.