Från och med 1 september är Karin Lindh enhetschef på Nordic Medtest. Karin kommer även att fortsätta i sin nuvarande roll som testledare.

Foto: Karin Lindh, enhetschef och testledare på Nordic Medtest

Som enhetschef efterträder hon Henrik Emilsson, som nu fokuserar på rollen som teststrateg på heltid och som fortsatt är en del av ledningen.
Arbetet som enhetschef är på deltid och Karin kommer därmed fortsätta som testledare i projektet Säker digital kommunikation.

-”Det känns spännande och kul att få möjligheten att utvecklas i en annan roll hos oss. Jag ser fram emot arbetet i ledningsgruppen och personalansvaret som följer med rollen som enhetschef,” säger Karin om sitt nya uppdrag.

-”Det är glädjande att konstatera att vi lyckats internrekrytera Karin som ny enhetschef. Hon har en gedigen förståelse för vår verksamhet och djup kunskap om den nationella e-hälsan samt ett brett upparbetat kontaktnät. Jag hälsar härmed Karin välkommen som ny enhetschef och som medlem i Nordic Medtests ledningsgrupp,” säger Magnus Lindström, VD på Nordic Medtest AB.