Nordic Medtest har för första gången presenterats för studenter på Hotspot – Karlstads universitets jobbmässa som i år lockade närmare 5.000 personer. Nordic Medtest representerades av Jonas Mattsson och Kristina Gullman (bilden),

”Det är jättekul att vi fick så pass många besökare och uppmärksamhet på vår första mässa. Det var extra roligt att en hel del verkade ha läst på om oss i förväg”, summerar Jonas Mattsson dagen på Hotspot. ”Vi träffade ett flertal potentiella framtidsnamn både för branschen och förhoppningsvis för Nordic Medtest.”

Nordic Medtest är ett kompetenscenter för test och kvalitetssäkring av eHälsa som expanderar snabbt med målsättningen att vara Värmlands bästa arbetsgivare.

”Vi har idag drygt 20 medarbetare och det mesta talar för en fortsatt expansion under de kommande åren – därför behöver vi bli mer kända som en attraktiv arbetsgivare och redan nu knyta kontakter med IT-studenter för kommande rekryteringar”, förklarar Peter Furster som är ansvarig för Nordic Medtest.

”Vi är nöjda med utfallet och kontakterna med studenterna – hoppas att det är fler som känner till oss nu. Samtidigt lärde vi oss själva en hel del av dagen – eftersom det var första gången vi var på en jobbmässa vet vi nu bättre hur vi skall förbereda oss för framtida liknande event”, säger Kristina Gullman.