Vad kul att du har kommit så långt i din utbildning att det har blivit dags för praktik eller exjobb. Extra roligt att du har hittat hit till oss på Nordic Medtest.

Om vi har lediga exjobb att söka finns de länkade nedan. Om du inte hittar något passande där, är du välkommen att kontakta oss för en dialog om vad du själv har för förväntningar och önskemål om innehållet i ditt arbete och/eller praktik. Vi tror att du utbildar dig inom exempelvis systemutveckling, programvarutestning eller webbutveckling på universitet, högskola eller yrkeshögskola.

Skriv till oss: info@nordicmedtest.se

 

Lediga examensarbeten

unga personer i grupp, tittar på sina telefoner
LIA-praktik och examensarbete på Nordic Medtest
Jonathan Petrone läste till teknisk testare på KYH i Göteborg. Han gjorde sin period av lärande i arbete och skrev examensarbete om webbtillgänglighet hos oss.
Uppsatsarbete på Nordic Medtest
Anton Engman och Anders Olsson studerade IT-design på Karlstads Universitet. Här berättar de om hur det är att göra sitt uppsatsarbete på uppdrag av Nordic Medtest.
Praktik på Nordic Medtest
Marielle Sellin, studerade programmet webbutvecklare vid Karlstads Universitet och berättar om praktiken på Nordic Medtest
Nyheter
13 oktober, 2022
I början av 2021 fick Nordic Medtest AB utökat ansvar hos moderbolaget Inera AB....
11 november, 2021
Som ett led i beslutet att etablera ett verksamhetssystem enligt ISO27001 och ISO9001, och...
11 november, 2021
Från den 1 november tar Ineras dotterbolag, Nordic Medtest, över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen....