Vad kul att du har kommit så långt i din utbildning att det har blivit dags för praktik eller exjobb. Extra roligt att du har hittat hit till oss på Nordic Medtest.

Om vi har lediga exjobb att söka finns de länkade nedan. Om du inte hittar något passande där, är du välkommen att kontakta oss för en dialog om vad du själv har för förväntningar och önskemål om innehållet i ditt arbete och/eller praktik. Vi tror att du utbildar dig inom exempelvis systemutveckling, programvarutestning eller webbutveckling på universitet, högskola eller yrkeshögskola.

Skriv till oss: info@nordicmedtest.se

 

unga personer i grupp, tittar på sina telefoner

Examensarbete - Grafiskt gränssnitt för CertCenter
Ebba Johansson gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är att designa ett grafiskt gränssnitt för CertCenter – en applikation för hantering av x509-certifikat. 
Porträtt av Dennis Centerhag, som ser glad utanför Nordic Medtests kontor
Praktik och examensarbete på Nordic Medtest
Dennis Centerhag läser webbutvecklarprogrammet på Karlstads universitet. Han berättar om praktiken, sitt examensarbete och hur det är att vara student hos oss.
Examensarbete- Ny version av Testpersonbokaren
Bröderna Madian och Luay Al Sabbagh läser Civilingenjör Datateknik på Karlstads universitet. De gör sitt examensarbete på Nordic Medtest.
Marielle Sellin ser glad ut på Nordic Medtest.
Praktik på Nordic Medtest
Marielle Sellin, studerade programmet webbutvecklare vid Karlstads Universitet och berättar om praktiken på Nordic Medtest
Nyheter
5 april, 2024
Ebba Johansson gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är att designa ett grafiskt...
19 april, 2023
Bröderna Luay och Madian Al Sabbagh gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är...
17 april, 2023
I januari 2023 tog Nordic Medtest över mjukvaruutvecklingen i Svenska informationstjänster för läkemedel (Sil),...