På Nordic Medtest står viljan att ta hand om varandra och att trivas tillsammans högt på agendan.

Vi värdesätter och eftersträvar det lilla företagets enkelhet och korta beslutsvägar. På Nordic Medtest stöttar vi varandra och vi vill ha kul på jobbet.

Företaget består av ett glatt gäng medarbetare med stor kunskap om testning och utveckling. Vi har lång och bred erfarenhet kring e-hälsa och har byggt upp en unik kännedom om dess arkitektur, teknik och funktionalitet.

Våra medarbetare bidrar som bollplank, mentorer och utbildare för att sprida kunskap om testning, e-hälsa, vård och omsorg både nationellt och internationellt.

 

Varför oss?

För att vi kan testning och utveckling samt bidrar till en bättre digitaliserad välfärd.
Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar. Alla är lika viktiga och alla får komma till tals. Vi har även en stark kultur av gemenskap, samarbete och att hjälpa varandra. Dessutom har vi samlat mycket testkompetens inom ett och samma företag. Hos oss får man jobba i långsiktig tjänsteutveckling.

Det är viktigt att trivas och må bra hos oss, därför erbjuds alla anställda:

  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag
  • En friskvårdstimme per vecka
  • Stor möjlighet att jobba hemifrån
  • Kompetensutveckling

Nordic Medtests ledord är enkelhet, helhetssyn, glädje, nyfikenhet och nytta.


Sagt om vårt jobb och vår arbetsplats

 

”Mitt arbete är intressant och stimulerande och jag har jättebra kollegor. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap och det är aldrig besvärligt när man frågar någon kollega om hjälp. Någon gång ibland händer det att även jag kan hjälpa någon annan, då känns det extra kul!”

 

”Drivkraften och känslan av samhörighet är på topp här. Hjälpsamheten över projektens gränser tycker jag är väldigt positivt. Jag ser tydligt känslan av en för alla, alla för en.”

 

”Jag trivs jättebra. Vi har en mycket bra och lättsam stämning på arbetsplatsen, samtidigt som alla är väldigt professionella i det de gör. Det är kul att gå till jobbet!”

 

”Det finns en stor omtanke om alla anställda och ett fokus på kompetensutveckling. Möjlighet finns att växa i företaget och att utvecklas till exempelvis testledare eller testexpert, om man har viljan att göra det.”


Här kan du läsa om några av våra medarbetare och hur det är att arbeta på Nordic Medtest. Vi beskriver vårt uppdrag och hur vi gör nytta för samhället.
Hos oss på Nordic Medtest arbetar testare, testledare, mjukvaruarkitekter och utvecklare. Här kan du läsa mer om våra roller.
Nyheter
11 november, 2021
Från den 1 november tar Ineras dotterbolag, Nordic Medtest, över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen....
11 november, 2021
Som ett led i beslutet att etablera ett verksamhetssystem enligt ISO27001 och ISO9001, och...
2 september, 2021
Nordic Medtest fick i början av året ett utökat ansvar som test- och utvecklingscenter...