Den 25 maj började Karin Lindh som ny testledare på Nordic Medtest. Karin har över tio års erfarenhet av test och testledning och flyttar till Karlstad från Stockholm där hon arbetat med test och kvalitetssäkring inom främst retail och e-handel.

Nordic Medtest utökar nu sin fasta personal med ytterligare en erfaren testledare. Karin Lindh har en bakgrund i Kristinehamn och flyttar med familjen åter till Värmland från Stockholm.

”Jag sökte mig medvetet till Nordic Medtest då jag tyckte det var en spännande verksamhet med fokus på test och kvalitetssäkring i en växande bransch. Det ska bli kul att byta fokus från e-handel till e-hälsa och vårdsystem”, säger Karin Lindh.

Karin har de senaste åren arbetat som konsult och testare inom retail och e-handel och har tidigare arbetat med test  inom energibranschen och fordonsindustrin.

”Karin har som teststrateg och testledare helt rätt profil för oss och kommer att stärka vårt team med testare och testexperter. Hennes breda erfarenhet ger oss möjlighet att fortsätta utveckla våra efterfrågade tjänster av test och kvalitetssäkring av IT-system i vården”, säger Robert Magnusson leveransansvarig på Nordic Medtest.