Vi är stolta över att få presentera rekryteringen av en av Sveriges mest kända testexperter till Nordic Medtest.

”Fantastiskt roligt att vi attraherar testexpertis från hela Sverige – att vi är kända inom test-Sverige är jättekul och viktigt för oss! Det här är också ett kvitto på att vi gör bra och intressanta saker.” säger Magnus Lindström, VD, och fortsätter: ”Han kommer att ha sin bas och placering i Göteborg och vi ser att Martin med hans kontaktnät och renommé i branschen kommer att ge oss möjligheter att utvecklas i Göteborgsregionen.”

Martin Jansson börjar på Nordic Medtest efter sommaren och han kommer till bolaget med 25 års erfarenhet inom programvarutestning och systemutveckling.

”Det lockar verkligen att få jobba ihop med en stor grupp kompetenta testare” säger Martin Jansson och tillägger: ”Och att vi delar filosofi kring testning är fantastiskt positivt!”

Martin har många års erfarenhet som konsult inom testning och har rört sig i många olika branscher. ”Det har ändå känts bäst i hjärtat när jag har fått bidra till att skattepengar används på rätt sätt. På Nordic Medtest får jag möjlighet att både jobba med bra folk och bidra till ett bättre samhälle.”

Henrik Emilsson, Teststrateg på Nordic Medtest, säger:

”Martins kompetens, erfarenhet och passion för testning kommer att bli en boost för våra testledare, testare och framför allt våra kunder. Han kommer i stor grad bidra med att ytterligare stärka vår testexpertis inom svensk e-hälsa.”

”Jag har i olika konstellationer under åren jobbat ihop med Henrik, Rikard Edgren, Malin Hedman, Niclas Herrlin och Torbjörn Wiger, och ser fram emot att jobba tillsammans med dem och få nya spännande testkollegor”, avslutar Martin.