Flera knutna händer mot varandra över ett skrivbord med laptops.
På Nordic Medtest kan vi testning och utveckling.  Våra medarbetare bidrar som bollplank, mentorer och utbildare för att sprida kunskap om testning, e-hälsa, vård och omsorg. Både nationellt och internationellt. Med vår kunskap skapar vi en bättre digitaliserad välfärd.

Företaget består av ett glatt gäng medarbetare med stor kunskap om testning och utveckling. Vi har lång och bred erfarenhet kring e-hälsa och har byggt upp en unik kännedom om dess arkitektur, teknik och funktionalitet.

Hos oss står viljan att ta hand om varandra och att trivas tillsammans högt på agendan. Vi stöttar varandra och vi vill ha kul på jobbet.

För oss är alla lika viktiga och alla får komma till tals. Därför har vi en enkel organisation med korta beslutsvägar.

Vi har en stark kultur av gemenskap, samarbete och att hjälpa varandra.

 

Nordic Medtests ledord är enkelhet, helhetssyn, glädje, nyfikenhet och nytta.

Flexibel arbetstid och arbetsplats

För att kunna upprätthålla en bra balans mellan arbete och privatliv vill vi ge våra anställda möjlighet att arbeta mer flexibelt.
Därför har vi flextid och stor möjlighet att arbeta hemifrån.
Vi är duktiga på att ses på kontoret men också på att jobba digitalt.

 

Utveckling

Våra anställda är viktigast för oss och därför ser vi till att alla fortsätter att utvecklas och utmärka sig i sina roller.
Vi satsar på att medarbetarna ska växa med och inom bolaget.

 

Samarbete

På Nordic Medtest samarbetar vi och ger alla möjlighet att få göra sina röster hörda i frågor som ska leda oss framåt.
Vår sakkunskap är stor, vi är nyfikna och vill gärna dela med oss av det vi kan.

 

Hälsa och välmående

För att alla ska må så bra som möjligt har vi valt att satsa på 4000 kr i friskvårdbidrag,  en friskvårdstimme i veckan, 39.5 timmars arbetsvecka, kollektivavtal, pensionsavtal, semesterväxling, bruttolöneväxling till pensionsavsättning, lunchkort och företagshälsovård.


Sagt om vårt jobb och vår arbetsplats

 

”Mitt arbete är intressant och stimulerande och jag har jättebra kollegor. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap och det är aldrig besvärligt när man frågar någon kollega om hjälp. Någon gång ibland händer det att även jag kan hjälpa någon annan, då känns det extra kul!”

 

”Jag gillar att jobba med testning och utveckling eftersom jag tycker om problemlösning och att få skapa något som fungerar bra och som man kan vara stolt över. Man höjer kvalitén genom testning och genom kodning får man skapa och vara delaktig i utformningen vilket jag tycker är jättespännande. Det är ett litet hantverk.”

 

”Drivkraften och känslan av samhörighet är på topp här. Hjälpsamheten över projektens gränser tycker jag är väldigt positivt. Jag ser tydligt känslan av en för alla, alla för en.”

 

”Jag trivs jättebra. Vi har en mycket bra och lättsam stämning på arbetsplatsen, samtidigt som alla är väldigt professionella i det de gör. Det är kul att gå till jobbet!”

 

”Det roligaste med mitt jobb är att få vara med och bidra till samhällsnytta och att få jobba i ett team. Det är väldigt roligt att få vara med från början i ett projekt som sen ska pågå i flera år samt att tillsammans i teamet kunna lösa problem och komma framåt.”

 

”Det finns en stor omtanke om alla anställda och ett fokus på kompetensutveckling. Möjlighet finns att växa i företaget och att utvecklas till exempelvis testledare eller testexpert, om man har viljan att göra det.”


Här hittar du våra lediga jobb och hur du lämnar in en spontanansökan.
Här kan du läsa om några av våra medarbetare och hur det är att arbeta på Nordic Medtest. Vi beskriver vårt uppdrag och hur vi gör nytta för samhället.
Hos oss på Nordic Medtest arbetar testare, testledare, mjukvaruarkitekter och utvecklare. Här kan du läsa mer om våra roller.
Nyheter
5 april, 2024
Ebba Johansson gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är att designa ett grafiskt...
19 april, 2023
Bröderna Luay och Madian Al Sabbagh gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är...
17 april, 2023
I januari 2023 tog Nordic Medtest över mjukvaruutvecklingen i Svenska informationstjänster för läkemedel (Sil),...