Jan har jobbat som systemutvecklare i 30 år och har gått från att vara konsult åt Nordic Medtest till att nu bli anställd. Han är gift och har två barn och på fritiden älskar Jan att fiska, plocka svamp och att vara i naturen.

För tre år sedan blev Jan erbjuden ett uppdrag som testare på Nordic Medtest via hans dåvarande konsultföretag. Jan trivdes så bra med kollegor och chefer på Nordic Medtest att han bestämde sig för att söka jobbet som testare. Flera av hans tidigare konsultkollegor hade gått över till att bli anställda hos Nordic Medtest vilket gjorde att Jan kände sig trygg och säker i sitt beslut. Det bästa med jobbet, enligt Jan, är kollegorna. Han upplever en enorm välvilja och hjälpsamhet och att det alltid finns plats för att hjälpa andra även om man sitter tajt.

 Under de åren jag varit konsult har jag lockats av Nordic Medtests företagskultur och att det finns så många proffsiga medarbetare. Det märks även att ledningen värnar om personalen. Dessutom får man många bra förmåner som anställd, säger Jan Söderman.

Jan är testare i ett team som jobbar med anslutning till Ineras nationella tjänsteplattform, 1177 och Ineras tjänstekontraktsförvaltning. Teamet tar även fram teststöd till Ineras anslutande kunder och deras leverantörer.

Nyheter
13 oktober, 2022
I början av 2021 fick Nordic Medtest AB utökat ansvar hos moderbolaget Inera AB....
11 november, 2021
Som ett led i beslutet att etablera ett verksamhetssystem enligt ISO27001 och ISO9001, och...
11 november, 2021
Från den 1 november tar Ineras dotterbolag, Nordic Medtest, över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen....