Anette jobbar som sektionschef på Nordic Medtest sedan oktober 2021. Hon är uppvuxen i Kil men bor numera i Karlstad med sina två barn, sin sambo Göran och hans två barn.

På fritiden gillar Anette att åka skidor, vandra, göra dagsutflykter med vänner, vara ute i naturen, yoga och resa. När vädret tillåter njuter hon av sköna åkturer med båten som de skaffade sig för några år sen.

Direkt efter gymnasiet fick Anette jobb som IT-konsult på Ericsson i Karlstad. Där jobbade hon i 20 år med olika tjänster inom test och utveckling.

Anette började på Nordic Medtest 2016 som testledare för införandet av e-frikort inom 1177. Nu kombinerar hon sin tjänst som enhetschef med att vara teamledare för Nationella Tjänsteplattformen. En plattform som Nordic Medtest tog över applikationsförvaltningen av i november förra året.

Läs mer om det här: Nordic Medtest tar över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen

Det är ett fantastiskt bolag med härliga människor som är kompetenta, engagerade, och hjälpsamma. Vi har en positiv anda som är unik. Jag tycker att det är väldigt roligt att jobba med e-hälsa och vara en del av det. Vi bidrar verkligen till ett bättre samhälle och det är riktigt kul och spännande.

3 snabba frågor:

Vilka är dina 2 favoritartister/band?

  • Lars Winnerbäck och Elton John.

Vilken är din hemlagade favoriträtt?

  • Gös, hemlagat potatismos och skirat smör.

Vad gör du när du är ensam hemma?

  • När jag är ensam hemma älskar jag att krypa upp i soffan och titta på olika typer av dokumentärer med sällskap av lite västkustchips och en Marabou chokladkaka.
Porträtt av Anette Eriksson som ser glad ut utanför Nordic Medtests kontor.
Nyheter
5 april, 2024
Ebba Johansson gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är att designa ett grafiskt...
19 april, 2023
Bröderna Luay och Madian Al Sabbagh gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är...
17 april, 2023
I januari 2023 tog Nordic Medtest över mjukvaruutvecklingen i Svenska informationstjänster för läkemedel (Sil),...