Josefin är uppvuxen i Karlstad och jobbar som testare på Nordic Medtest sedan september 2022.  Hon läste juridik på gymnasiet och har studerat till webbutvecklare på Karlstads universitet.

Yrket som testare kom hon i kontakt med när hon pluggade på universitetet och gick på en frukostföreläsning på Nordic Medtest. Josefin tycker om att söka efter de små sakerna i en helhet och att hitta förbättringar. Vilket hon får göra i jobbet som testare.

Enligt Josefin är det mest spännande med jobbet att det inte finns en rak linje, att allt kan hända och att man bara får hänga med på vad som händer.
-Det är en liten berg- och dalbana ibland, säger Josefin och skrattar.

Nu jobbar hon med acceptanstester i SITHS eID Portal. Acceptenstestning innebär att man går igenom befintligt system för att se om det är tillräckligt bra för en release.

 

Hur är det att jobba på Nordic Medtest?

-Det är bra. Vi har en bra värdegrund som alla följer. Man kan prata med alla och det är okej att fråga. Även om man inte sitter i samma projekt. Alla är hjälpsamma och hänvisar vidare om de själva inte kan svara.

 

Fritidsintressen

Förutom att träffa familj och vänner så tittar Josefin gärna på serier på fritiden. Främst fantasy, för att det är lättsamt men hon uppskattar även serier som är verklighetsbaserade, som exempelvis The Crown.
-När det är verklighetsbaserat kan man få lära sig något nytt och sen har man möjlighet att söka mer information om det, säger Josefin.

Ett annat intresse är sång. Josefin berättar att hon blivit antagen till kören i Champions Of Rock, Löfbergs Arena, i februari. Något hon ser fram emot med spänning.

Josefin Haraldsson ser glad ut utanför Nordic Medtest.
Nyheter
13 oktober, 2022
I början av 2021 fick Nordic Medtest AB utökat ansvar hos moderbolaget Inera AB....
11 november, 2021
Som ett led i beslutet att etablera ett verksamhetssystem enligt ISO27001 och ISO9001, och...
11 november, 2021
Från den 1 november tar Ineras dotterbolag, Nordic Medtest, över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen....