Magnus har jobbat som utvecklare i 15 år och började på Nordic Medtest i augusti 2022. Han bor med sin fru, tre barn och katt på Hammarö.

Magnus kommer senast från telekombranschen. Innan dess jobbade han som konsult och var bland annat inhyrd på Nordic Medtest. Det var sex år sedan han jobbade hos oss senast och tycker att det mesta är sig likt.
-Det är fortfarande trivsamt, med hjälpsamma människor och bra kultur. Enda skillnaden är att vi är många fler nu, säger Magnus.

Idag deltar han i arbetet med att ta fram en generisk loggtjänst, som en del av projektet Ny teknisk plattform för grunddata och katalog.
-Just nu är det fokus på utvecklingsrelaterat arbete med analys, konfigurering och driftsättning, berättar Magnus. Han berättar vidare att de flesta i projektet bor i Stockholm men att han inte ser några problem med att jobba tillsammans på distans.

”Nu är man så van vid att jobba på distans. Alla gör det och vi är i samma situation.”’

 

Så ser Magnus på jobbet som utvecklare

Det bästa med jobbet som utvecklare är att man får jobba med problemlösning.  Att det är kreativt och att man får hitta egna lösningar på problem. Enligt Magnus är den största utmaningen med arbetet att saker och ting förändras väldigt snabbt i branschen.

Fritid

Fritiden ägnar Magnus åt sin familj och barnens idrottsaktiviteter som gymnastik, fotboll och innebandy. Själv tycker han om att bryta av sitt stillasittande jobb med löpträning. När det inte är för blött springer han gärna i skogen vid Kilenegården och under vintern blir det mer asfalt.

Magnus ser glad ut i parken utanför Nordic Medtests kontor.
Nyheter
5 april, 2024
Ebba Johansson gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är att designa ett grafiskt...
19 april, 2023
Bröderna Luay och Madian Al Sabbagh gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är...
17 april, 2023
I januari 2023 tog Nordic Medtest över mjukvaruutvecklingen i Svenska informationstjänster för läkemedel (Sil),...