Mikaela började på Nordic Medtest i februari 2022. Hon jobbar som testare i ett team som testar olika e-tjänster inom 1177.

Mikaela bor i Forshaga med sin sambo och på fritiden är hon assisterande tränare för Karlstads damlag i innebandy som spelar i Svenska Superligan. Hon likställer sin roll som tränare med att jobba som testare.

– För att bli ett bättre innebandylag behöver man grotta ner sig i detaljer och se fel och brister för att kunna göra relevanta justeringar som leder till kvalitet. Ju tidigare man upptäcker fel och brister desto snabbare kan man få ett bättre resultat, säger Mikaela.

Mikaela studerade webbutveckling på Karlstads universitet och tog magisterexamen i informatik. Därefter jobbade hon som utvecklare innan hon sökte tjänsten som testare på Nordic Medtest.

Varför sökte du jobbet som testare på Nordic Medtest?

– Jag gillar både utveckling och testning och jag har alltid haft ett stort intresse för människokroppen och hälsa överlag, så kombination är ju en ”perfect match” eftersom jag får arbeta med 1177 och dess e-tjänster.
Efter en tid på NMT har jag lärt känna de flesta människor här och det är en väldigt fin och rolig grupp. Alla har olika och tidigare erfarenheter där man kan lära sig mycket av varandra. Man känner att man alltid kommer att kunna utvecklas här.

 

3 snabba frågor:

Vad lyssnar du på för musik?

  • Jag lyssnar på allt ifrån dansband till house.

Vilken film var den senaste du kollade på?

  • Den nya Batman-filmen.

Vilken är din hemlagade favoriträtt?

  • Pasta Bolognese.
Mikaela Målström ser glad ut utanför Nordic Medtest.
Nyheter
5 april, 2024
Ebba Johansson gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är att designa ett grafiskt...
19 april, 2023
Bröderna Luay och Madian Al Sabbagh gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är...
17 april, 2023
I januari 2023 tog Nordic Medtest över mjukvaruutvecklingen i Svenska informationstjänster för läkemedel (Sil),...