Per jobbar som utvecklare på Nordic Medtest och började sin anställning under hösten.

Han är uppvuxen på Hammarö men bor numera i Karlstad tillsammans med sin fru och tre barn. Per älskar att vara i naturen och helst på vattnet där han kan paddla kajak eller fiska.

Han har arbetat som utvecklare i över 20 år och då främst med mjukvaruutveckling inom Telekom. På NMT jobbar Per som utvecklare i det team som tar fram en ny teknisk plattform för grunddata och katalog.

Vad var det som lockade dig att söka till Nordic Medtest?

– Det som lockade mig till Nordic Medtest var framförallt att få göra nytta på riktigt genom att få vara med i ett team som utvecklar en plattform som kommer att användas av så många. Jag gillar även långsiktigheten, att få vara med i ett längre projekt där vi sedan kommer att bli applikationsförvaltare samt att vi har fokus på kvalité. Dessutom är det trivsamt att arbeta i ett mindre företag med kortare beslutsvägar och att man får möjlighet att lära känna alla inom verksamheten och en bonus är ju alla trevliga, kunniga och engagerade kollegor, säger Per.

 

 

Nyheter
13 oktober, 2022
I början av 2021 fick Nordic Medtest AB utökat ansvar hos moderbolaget Inera AB....
11 november, 2021
Som ett led i beslutet att etablera ett verksamhetssystem enligt ISO27001 och ISO9001, och...
11 november, 2021
Från den 1 november tar Ineras dotterbolag, Nordic Medtest, över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen....