Rickard började hos oss på Nordic Medtest i början av året. Han kommer från Charlottenberg men flyttade till Karlstad för att studera Webbutvecklingsprogrammet på Karlstads universitet och har sedan examen 2019 bland annat jobbat som frontend-utvecklare på ett e-handelsbolag.

På fritiden gillar han att styrketräna vilket han gör flera gånger i veckan, han spelar dataspel, lyssnar mycket på musik och åker skidor i Sälen med familjen.

Rickard jobbar som frontend-utvecklare i ett team som tar fram en ny teknisk plattform för grunddata och katalog (Katalogtjänst HSA).

Det roligaste med mitt jobb är att få vara med och bidra till samhällsnytta och att få jobba i ett team. Det är väldigt roligt att få vara med från början i ett projekt som sen ska pågå i flera år samt att tillsammans i teamet kunna lösa problem och komma framåt.

 

3 snabba frågor:

Vilka är dina två favoritband?

– Sum 41 och The Story So Far.

Vilken är din hemlagade favoriträtt?

– Hemgjord Bruchetta!

Har du någon dold talang?

– När jag var liten spelade jag saxofon och trummor. Jag kan även blåsa ut levande ljus på över 1,5 meters avstånd, säger Rickard och skrattar.

Rickard Johansson ser glad ut utanför Nordic Medtest.
Nyheter
13 oktober, 2022
I början av 2021 fick Nordic Medtest AB utökat ansvar hos moderbolaget Inera AB....
11 november, 2021
Som ett led i beslutet att etablera ett verksamhetssystem enligt ISO27001 och ISO9001, och...
11 november, 2021
Från den 1 november tar Ineras dotterbolag, Nordic Medtest, över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen....