Vi möter testledare Shler som började i höstas och nu arbetar med införandet av nya intygstjänster i hälso- och sjukvården.

Hur har den första tiden på Nordic Medtest varit?

Det har varit en ganska intensiv men också lärorik period. Väldigt mycket nytt att sätta sig in i men tack vare kompetenta kollegor och bra överlämning av tidigare testledare och testare så har det gått väldigt bra.

Vad jobbar du med just nu?

Jag jobbar som testledare för förvaltningen i intygsprojektet och testledare för införandet av nya intyg mellan sjukvården och andra intressenter. Jag har även testat själv vid behov och det hoppas jag att jag har mer tid för framöver för det är då man bäst lär sig hur applikationerna fungerar.

Har det hänt något extra spännande ?

Nordic Medtest arbetar ju för säkrare IT i hälso- och sjukvården och att ingå i det teamet kommer alltid vara spännande. Men mest spännande har varit testledandet för de nya intygstjänsterna. Det har varit roligt att ha kontakt med landets alla landsting och regioner som har anslutit sig till den tekniska lösningen och de som är på gång att ansluta sig.

Har du upptäckt något speciellt ”bakom väggarna” som utmärker Nordic Medtest?

Drivkraften och känslan av samhörigheten är på topp här. Hjälpsamheten över projektens gränser tycker jag är väldigt positivt. Jag ser ganska tydligt känslan av en för alla, alla för en.

En bild på Shler
Nyheter
5 april, 2024
Ebba Johansson gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är att designa ett grafiskt...
19 april, 2023
Bröderna Luay och Madian Al Sabbagh gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är...
17 april, 2023
I januari 2023 tog Nordic Medtest över mjukvaruutvecklingen i Svenska informationstjänster för läkemedel (Sil),...