Pär är en multikonstnär med många strängar på sin lyra. Han har en bred kompetensbakgrund och har drivit eget webbutvecklingsföretag men kommer närmast från Region Värmland där han jobbat som sjuksköterska inom akutsjukvård, ambulans, Business Intelligence och det senaste med vaccinationsplanering.

Pär har ett stort intresse för matlagning och spenderar fritiden med att lära sig avancerade tillagningstekniker samt driver e-handel inom husgeråd och BBQ. Han är en driven, nyfiken och teknikintresserad fyrabarnspappa som på fritiden gillar att lyssna på musik och laga mat.

Innan han startade sin anställning på Nordic Medtest jobbade han som sjuksköterska i flera år på regionen. Han har,  sedan innan han slutade gymnasiet, drivit webbutvecklingsföretag och teknikintresset har alltid funnits med i bakgrunden. När han, av en slump, såg annonsen som testare hos Nordic Medtest tändes en nyfikenhetens låga inom honom. Att kunna kombinera sina tidigare erfarenheter och kompetenser lockade Pär att söka tjänsten.

Det ska bli riktigt kul att få lära mig nytt och jobba med den tekniska biten som testare samtidigt som jag kan dra nytta av min erfarenhet som sjuksköterska eftersom många av de tjänster vi testar har vårdanknytning. Jag hoppas, i och med det, att ytterligare kunna föra en dimension till bordet, säger Pär Hedberg.

Pär började sin anställning i augusti och han ingår i ett testteam som jobbar med testning och testautomatisering i olika e-tjänster inom 1177 såsom Journalen och Nationell Patientöversikt.

 

Pär Holmdahl. Porträttbild utanför Nordic Medtests kontor.
Nyheter
5 april, 2024
Ebba Johansson gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är att designa ett grafiskt...
19 april, 2023
Bröderna Luay och Madian Al Sabbagh gör sitt examensarbete på Nordic Medtest. Uppgiften är...
17 april, 2023
I januari 2023 tog Nordic Medtest över mjukvaruutvecklingen i Svenska informationstjänster för läkemedel (Sil),...